Built to last a lifetime

Built to last a lifetime

Kraftmeister, logo, png, black
Kraftmeister, logo, png, black

Werkplaatsopslagsystemen van de hoogste kwaliteit,

precies zoals jij het wilt

Werkplaatsopslagsystemen van de hoogste kwaliteit,

precies zoals jij het wilt

Werkplaatsinrichtingen

Met de werkplaatsinrichting van Kraftmeister creëer je een efficiënte en georganiseerde werkruimte die helemaal aansluit bij jouw wensen. Je kunt kiezen uit drie lijnen waarbij elke lijn zijn eigen kenmerken heeft, zoals kleur, de draagkracht van de lades en de diepte van het werkblad.

Stel jouw werkplaatsinrichting helemaal zelf samen met een ruime keuze aan modules, werkbladen, gereedschapswanden en andere handige opties. Zo maak je de werkplaats of garage die precies bij jou of jouw bedrijf past, met kasten die perfect passen bij jouw behoeften en manier van werken.

Werkbanken

De werkbanken van Kraftmeister zijn de perfecte basis voor elke werkplaats of garage. Ze bieden een stevige werkplek en voldoende opbergruimte voor al je gereedschap. Verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en werkblad materialen.

Of je nu een compacte werkbank zoekt of een grote werkplek met veel opbergruimte, onze werkbanken zijn modulair samen te stellen en passen altijd bij jouw werkwijze. Robuust, duurzaam en van topkwaliteit.

Gereedschapswagens

Onze gereedschapswagens bieden de ideale oplossing voor het opbergen en verplaatsen van al je gereedschap. Met stevige lades, een robuuste constructie en soepel rollende wielen heb je altijd je gereedschap binnen handbereik.

Verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren, zodat er altijd een wagen is die bij jouw werkplaats past. Of je nu een compacte oplossing zoekt of een grote verrijdbare werkbank voor al je tools, bij ons vind je jouw ideale gereedschapswagen.

Laat je inspireren