Over ons

Wat is Kraftmeister?

Kraftmeister is dé specialist op het gebied van hoogwaardige garage- en werkplaatsinrichtingen. Met een breed assortiment aan duurzame en functionele producten bieden wij oplossingen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Ons unieke modulaire systeem stelt klanten in staat hun werkplek volledig naar eigen wens in te richten, met oog voor kwaliteit, flexibiliteit en gebruiksgemak.

Waarom kiezen voor Kraftmeister?

Kraftmeister staat voor kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk. Of het nu gaat om robuuste werkbanken, efficiënte opbergsystemen of complete werkplaatsinrichtingen, onze producten zijn gemaakt voor intensief gebruik en ontworpen om lang mee te gaan. Met ons modulaire systeem kun je jouw werkplaats precies afstemmen op jouw behoeften, waardoor je altijd een praktische en professionele werkomgeving creëert.

Onze missie

Bij Kraftmeister is het onze missie om individuen en bedrijven te voorzien van hoogwaardige werkplaatsopslagsystemen die de productiviteit, veiligheid en efficiëntie verbeteren. Wij zetten ons in om innovatieve, duurzame en betrouwbare producten te leveren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen en hen helpen hun doelen te bereiken.

Onze visie

Onze visie bij Kraftmeister is om een toonaangevend wereldwijd merk te worden in de werkplaatsopslagindustrie, bekend om onze uitzonderlijke kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Wij zien een toekomst waarin Kraftmeister synoniem staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie, waarin we bijdragen aan een veiligere en productievere wereld.

Kraftmeister, showroom, setup

Bezoek een showroom

Wil je de producten in het echt zien en ervaren? Bezoek de showroom van onze retailer George at Work. Hier vind je alle producten en lijnen van Kraftmeister overzichtelijk opgesteld. Bekijk de verschillende werkplaatsinrichtingen, werkbanken en gereedschapswagens van dichtbij en ontdek welke opstelling het beste bij jou past. Daarnaast kun je direct op locatie een offerte laten maken voor jouw ideale werkplaatsinrichting.

4000 m2 productpresentatie

Alle producten staan opgesteld

Advies van experts